Remorci agricole, utilaje pentru dezmiriștit, încărcătoare Weidemann și semănători strip till de la A050 Premium Service Utilaje

A050 Premium Service Utilaje se dezvoltă tot mai rapid. Portofoliul firmei a cunoscut un boost în acest an, gama de semănători Czajkowski fiind completată de alte produse care nu trebuie să lipsească din nicio exploatație agricolă. Remorcile Metaltech pot fi achiziționate din acest an de la A050.

Fermierii din România au un partener de încredere în A050 Premium Service Utilaje. Dincolo de partea de service, agricultorii găsesc utilaje și echipamente, care le pot crește randamentul la nivel de fermă. O marcă recent introdusă în portofoliul A050 este Metaltech.

Sunt remorci de toate felurile, de toate capacitățile. Avem remorci de la 6.000 cc până la 40 mc, remorci tehnologice, remorci de transfer, remorci de carieră, remorci pentru zootehnie, mixere și mai toată gamă de remorci

a explicat Cristi Costache, Directorul de vânzări de la A050.

Remorcile Metaltech îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate, siguranță, flexibilitate și durabilitate. Sunt echipate cu o gamă largă de echipamente standard și opționale, la prețuri pentru toate buzunarele.

O altă gamă care ușurează mult munca fermierilor, în ceea ce privește partea de logistică, este Weidemann, lider mondial pe piața de încărcătoare.

Avem de la utilaje foarte, foarte mici, care sunt foarte bune pentru spațiile înguste, până la gama mare, utilaje de mare putere, cu capacități ridicate. Utilajele pe care le propunem și le susținem ar schimba modul de lucru la dumneavoastră în fermă, în mod clar rezultatele ar începe să fie mult mai bune

a completat Cristi Costache.

Implementarea unor tehnologii care să asigure o agricultură sustenabilă este un obiectiv al celor de la A050 Premium Service Utilaje. Iar intervenția minimă asupra solului dă rezultate foarte bune și păstrează structura solului. În acest fel, plantele vor beneficia de umiditate în etapele esențiale de creștere.

Utilajul nostru pentru dezmiriștit ușor, de la Kelly Tillage, este un utilaj care reușește să prelucreze superficial într-un mod foarte conservator, lucrând la 2-3 cm. Menținem apa și reușim să facem această tehnologie cât mai bine

a mai spus Cristi Costache.

Mai multe detalii despre tot portofoliul construit de A050 pentru fermierii din România puteți găsi pe pagina de Facebook A050 Premium Service Utilaje, la numărul de telefon 0721.177.515 sau pe www.a050.ro.

Solicită oferta